GPS Lat 40.8538, Lon 24.7092

GPS-координатите на апартаменти "Bellevue apartments' в Керамоти, Гърция са : 

Latitude (географска ширина) - 40.8538 (40° 51' 13.6794") Longitude (географска дължина) - 24.7092 (24° 42' 33.1194").  

Иначе, още от входната табела на Керамоти, с поредица от стрелки е указано как да стигнете до апартаментите.


Апартаменти в Керамоти

Двустаен Апартамент

Bellevue Apartments представлява комплекс от 8 апартамента в Керамоти, Гърция разположени в самостоятелна сграда открита през м. септември 2009 г. и отстояща на около 50-60 метра в западна посока от първата, и също на толкова от плажа.

още за Керамоти »
Мезонети в Керамоти

Еднофамилни къщи под наем в  Керамоти, Тасос, Гърция

В Керамоти можете да почивате в еднофамилни къщи обособени в пет самостоятелни мезонета - всеки с по три спални помещения, всекидневна и две бани тоалетни. Намират се на 100 метра от апартаменти Белвю и са разположени на същата крайбрежна улица. Информация за еднофамилни къщи и мезонети под наем в Керамоти, както и виртуална разходка можете да видите на сайта- http://www.keramoti-apartments.com/ 

още за Керамоти »
Настаняване

Настаняване Белвю Керамоти Гърция, Accomodation Bellevue, Keramoti, Greece

Семеен хотел „Белвю апартмънтс” е разположен в живописното гръцко градче Керамоти, област Кавала, точно срещу остров Тасос.  Апартаменти Белвю в Керамоти, Гърция са изградени с умело подбрани материали и елегантен екстериор, което им придава автентичност, чар и неповторимост. Те са модерно обзаведени и предлагат настаняване сред спокойствие, комфорт и уют. Всичко това, съчетано с нашето гостоприемство и опита ни на хора, обиколили няколко пъти света, ще ви предложат апартаментите „Белвю” – малък комплекс от седемнайсет нови ,  просторни и много комфортни ваканционни апартаменти за отдаване под наем в Керамоти, Гърция. 

още за Керамоти »