Мнения за "Белвю"

Тук са мненията за Белвю апартмънтс от гостите, които бяха на почивка в Гърция през лято 2013 и лято 2014. 


Коментари

Много скъпо!

Как не Ви е срам да си рекламирате хотела, като едно от най-изгодните предложения за почивка в Керамоти, при положение, че сте надули така цените! За тези човек може да отиде на All-Inclusive, в къде-къде по-хубаво място! (отговор)
Много скъпо!, 2015-07-26 12:10:29

Лято през юни в Керамоти, Гърция

Това лято бяхме при вас юни месец и бяхме ангажирали с компанията ни 4 апартамента, като лично ние даже си удължихме 2 пъти престоя.:) По всичко личи, че много ни е допаднало, тъй като имаме запитване към вас за септември, вече в увеличен състав - 6 апартамента.:))) (отговор)
Милена и Веселин Владимирови, 2013-09-02 15:14:11

Влюбени сме в Керамоти...

Влюбени сме в Керамоти и апартаментите "Белвю". Те са модерни, чисти и просторни. Незабавно се почувствахме у дома. Персоналът е приятелски настроен, а стаите се почистват ежедневно. Почувствахме се приятно от милото отношение. Мястото е страхотно - тиха улица, недалеч от плажа и супермаркета. Бързият интернет позволи на хора като нас да поработваме от време на време от този прекрасен имот. Ще (отговор)
Александра, Стефано и Лучия Аванцо - Барбиери, Лугано, Швейцария, 2013-08-07 11:13:23

Престоят ни в апартаментите Белвю в Керамоти беше страхотен.

Престоят ни в апартаментите "Белвю" беше страхотен. Стаите са чисти и имат всичко необходимо. Персоналът е много приятелски настроен и готов да помогне.Апартаментите са на 2 минути пеша от плажа. Интернетът и сателитната телевизия ни позволиха да останем във връзка с приятелите и семейството в Канада!! Бихме препоръчали това място на приятели и познати! (отговор)
Ана и Дейв Кенън, Ванкувър, Канада, 2013-07-28 11:13:23

Изключително приятно място....

Изключително приятно място. Апартаментите са нови, оборудвани с всичко необходимо. Много чисто. Бяхме очаровани от ежедневното почистване на стаите. Голяма тераса, идеална за семейно събиране. Ни евзехме със себе си бебето ми, което е на 10 месеца. На него също бе осигурено прекрасно обслужване - легълце, чаршафчета и дори достъп до така важната за всяка майка BABY TV, посредством "Булсатком". (отговор)
сем. Волхонские, 2013-07-27 10:10:00

Всичко в Белвю Керамоти беше перфектно - хотелът, обслужването,

Всичко беше прекрасно - хотелът, обслужването, чистотата. Браево на персонала. Ще дойдем пак с удоволствие. (отговор)
Деница, Ването, Сашо и Делчо, 2013-07-09 11:12:00

Една комфопртна почивка в Гърция

Ако искате да имате едно несравнимо преживяване, позвънете на г-жа Жени Генова! Това, което ще ви каже ще бъде онова, за което сте мечтали.Уверихме се сами!Нейният персонал - Руми и Васко, ни осигуриха комфорта, който имахме по време на нашата почивка. Пожелаваме на всички приятните дни прекарани от нас в Керамоти и Белвю, и отново да се върнат там! (отговор)
сем.Христови, Пловдив, 2013-07-15 13:03:15

Прекрасни и чисти апартаменти..

Много благодаря за прекрасното и чисто жилище с всичко необходимо за една почивка. Ще дойда отново! (отговор)
Дорит, Аахен, Германия, 2013-07-07 00:00:00

Керамоти е райско кътче, апартаменти Белвю в Гърция са добрият и

Възхитена съм от райското ксътче, наречено Керамоти и от гостоприемните домакини! Тръгвам си с убеждението, че отново ще се върна тук! (отговор)
Р. Кехайова, Пловдив, 2013-07-07 00:00:00

Белвю са чудесно декорирани апартманети

Апартаментите са чудесно декорирани, с много вкус. Имахме на разположение всичко, което е необходимо.децата много се зарадваха на българската телевизия и на бързия интернет и още с пристигането си възкликнаха: "Мамо, все едно сме си вкъщи!" Персоналът беше много внимателен и любезен. Само след десет дни смятаме да се завърнем отново с нови приятели, на които да покажем това прекрасно място. (отговор)
сем. Чавдарови, Велинград, 2013-07-07 00:00:00
добави коментар