| |
| Керамоти, Гърция

 

Били ли сте в Керамоти, Kavala, Гърция? Керамоти, Kavala, Гърция - това градче точно срещу остров Тасос има най-хубавия плаж на Балканите. Керамоти е идеално място за семейна почивка с деца. Накъдето и да тръгнеш в Керамоти, Kavala Гърция, ще видиш само китни дворове, кокетни къщи и малки блокчета. Това е Керамоти. В Керамоти,  Kavala, Гърция всичко е на пешеходно разстояние. Ако търсите спокойствие, елате в Керамоти, Kavala, Гърция. Всеки, който веднъж е дошъл на почивка в Керамоти ,Kavala, Гърция иска да дойде пак и пак в Керамоти, Kavala. Елате и вие в Керамоти, Kavala, Гърция. Атмосферата в Керамоти е много приятна. Времето в Керамоти, Kavala, Гърция тече някак си по-бавно, а хората в Керамоти, Kavala са усмихнати и гостоприемни. Ако искате истинска почивка в Гърция, елате в Керамоти, Kavala, Гърция .

Доскоро Керамоти, Kavala, Гърция е било малко рибарско селище и транзитен пункт. От Керамоти, Kavala, Гърция туристите се отправят с ферибота до о-в Тасос. В началото туризмът в Керамоти, Kavala e започнал с подслоняване на туристи, изпуснали последния ферибот за Тасос. През последните години Керамоти, Kavala, Гърция се превърна в атрактивна дестинация за семеен и екотуризъм. Разположено на живописен малък полуостров на тридесетина километра източно от Кавала, градчето Керамоти, Kavala е опасано от разкошна (широка поне 50-60 м плажна ивица), която продължава цели 9 км по посока устието на р. Места (Нестос). В Керамоти, Kavala,  Гърция няма огромни тълпи от туристи, нито големи и лъскави хотели и именно в това се състои неговия чар. Малките хотели и блокчета от по няколко студия или двустайни апартаменти предлагат общо не повече от 600-700 места за туристи в Керамоти, Kavala. Всичко в Керамоти, Kavala, Гърция се намира на пешеходно разстояние. Движението на автомобили в Керамоти, Kavala е по-скоро спорадично, което прави улиците на Керамоти,  Kavala, Гърция идеални за разходка и придвижване с велосипед.

Живописната крайбрежна улица на Керамоти, Kavala, откъдето тръгва най-кратката фериботна линия до Тасос (30 мин.), е осеяна с малки и кокетни таверни, кафенета и сладкарници. Тълпа от рибари-любители е окупирала кея на Керамоти, Kavala, по всяко време. Плажът на Керамоти, , Kavala, Гърция  се намира от другата част на миниатюрния полуостров (на който се намира Керамоти, Kavala, ), който в най-близката част до Тасос , Kavala, е широк не повече от двеста метра. Пясъкът в Керамоти, Kavala,  Гърция, е ситен и бежов на цвят, с не по-лошо качество от този на Златни пясъци, но хората, налягали на плажа в Керамоти, Kavala,  на единица площ са поне 100 пъти по-малко, отколкото по нашенските курорти. Морето край плажа в Керамоти, , Kavala, Гърция е тихо и плитко, а водата - кристално чиста и прозрачна. Кедровата гора, която отделя плажната ивица от Керамоти, , Kavala, Гърция създава усещане за усамотение и пълен релакс - без досадния шум на заведения за хранене или барове на плажа. Който веднъж е идвал в Керамоти, Kavala, Гърция, остава завинаги в плен.
В близко бъдеще Керамоти, , Kavala, Гърция може да не бъде общински център. това обаче не означава, че темпът на разтеж на Керамоти, Kavala,  Гърция ще се забави. Скоро Керамоти, Хайдефто и Монастераки ще се обединят в едно - голямо Керамоти, Kavala.
Заповядайте в Keramoti, Kavala. Елате в Keramoti, Kavala. Акз дойдете в Keramoti, Kavala, няма да съжалявате. До скоро виждане в Keramoti, Kavala.

Туристически сезон Keramoti, Kavala

Туристическият сезон в Керамоти  (Keramoti, Kavala) е поне с два месеца по-дълъг от този по нашенското море. Тук, в Керамоти (Keramoti, Kavala) месец май е като нашия юнил В Керамоти (Keramoti, Kavala) октомври като черноморския септември. Юни и септември в Керамоти (Keramoti, Kavala) са съответно като юли и август у нас. През върховия сезон (юли и август) цените в Керамоти (Keramoti, Kavala)са по-високи, а времето в Керамоти (Keramoti, Kavala)е направо горещо. Така че не бива да се робува на нашенските стереотипи и да се летува в Керамоти (Keramoti, Kavala) предимно през тези два месеца. Хората с деца в училищна възраст разбира се нямат друг избор и трябва да дойдат през юли или август в Керамоти, (Keramoti, Kavala), но за останалите летуването в Керамоти (Keramoti, Kavala) през юни или септември ще бъде по-евтино и по-приятно, а октомври в Керамоти (Keramoti, Kavala) е истински рай за по-спокойните натури и хората в третата възраст. Тогава температурите в Керамоти (Keramoti, Kavala) са около 25-26 градуса. В Керамоти  (Keramoti, Kavala) грее меко есенно слънце, а водата в Керамоти (Keramoti, Kavala) е все още приятна за къпане. В Керамоти (Keramoti, Kavala) местните се къпят дори и през ноември, когато в Керамоти (Keramoti, Kavala) водата е по-топла, отколкото в Албена през юни. Елате в Керамоти(Keramoti, Kavala)!

Bellevue Apartments je mali kompleks novih i komfornih apartmana u gradiću Keramoti u Grčkoj. Veći apartmani imaju po dve spavaće sobe i dnevni boravak sa ukupno 4+2 ležaja, dnevni boravak, sa kuhinjskom opremom i 37 inča LCD televizor sa satelitskom televizijom. Manji apartmani su sa sa skoro jednakom rasporedom i opremom, ali sa jednom spavaćom sobom manje. Apartmani se nalaze na oko 50-60 metara udaljeni od plaže ovog malog gradića, koji se nalazi na živopisnom poluostrvu, tačno nasuprot ostrva Tasos. Peščana plaža, koja ga okružuje, je duga skoro 10 km. Tihe ulice, udaljene od buke velikih turističkih odmarališta, čine Keramoti idealno mesto za porodični odmor, a delta reke Mesta sa svojim mnogobrojnim manjim i većim lagunama, jezerima i močvarama je pravi raj za ljubitelje ekološkog, ornitološkog i ekstremnog turizma.
Ako odlučite da posetite ovaj rajski predeo, izvolite kod nas!Utisci gostiju, koji su posetili "Belevju apartmants"

Pogledajte utiske i mišljenja o apartmanima ovde..

Резервации

Tel. +30 259 1051057
Mob. +30 693 2296329

E-mail:
bellevue.appartments@
windowslive.com

Keramoti

Galerija

Smešten na živopisnom malom poluostrvu, tridesetak kilometara istočno od Kavala, gradić je okružen ogromnom plažom.

|
| |