Почивка на море в Гърция

Плаж Керамоти. Как да почиваме евтино в Гърция?

5 съвета за по-евтина почивка на море с деца или големи компании в Гърция

Ето няколко по-общи съвета за това как да си прекарате добре на море в Гърция за минимум пари:

  1. не ходете сами – съберете се по-голяма компания и си извоювайте отстъпки в цените;
  2. избягвайте високия сезон 1 юли – 31 август, освен ако нямате деца в училищна възраст. В Гърция по това време е направо горещо, а цените още повече „парят”;
  3. правете ранни резервации и използвайте даваните значителни отстъпки за ранни записванияФиксирайте цените, за да сте гарантирани срещу тяхното евентуално увеличение по-късно през сезона, както и срещу евентуална промяна на обменния курс;
  4. обменете си достатъчна сума в ЕВРО. Не ходете в Гърция с долари. Още по-малко разчитайте, че някой ще ви обмени левове зад граница. Ако някой въобще го стори, то ще бъде на убийствено неизгоден за вас курс.
  5. Проверете за такса превалутиране на кредитната си карта, която вашата банка може да начислява заедно с други комисионни. Това също може да доведе до оскъпяване на вашата почивка. 
  6. Ако почивате семейно или с компания приятели, търсете ваканционни апартаменти под наем вместо хотелски стаи. Така не само ще ви бъде по-изгодно, но и много по-удобно, отколкото да се настаните в няколко двойни или тройни стаи без общи пространства – всекидневна, трапезария, кухненско обзавеждане, LCD-телевизор с голям екран, сателитна телевизия, WiFi-интернет, тераси, двор.

Мезонети "Керамоти Апартмънтс"

В Керамоти можете да почивате и в 6 самостоятелни мезонета (еднофамилни къщи) - всеки с по три спални помещения, всекидневна и две бани тоалетни. Намират се на 100 метра от апартаменти Белвю и са разположени на същата крайбрежна улица. Информация за еднофамилните къщи под наем в Керамоти, както и виртуална разходка, показваща техния интериор и екстериор, можете да видите на сайта- 
www.keramoti-apartments.com

още »
Апартаменти "Белвю" в Керамоти

Bellevue Apartments представлява комплекс от 8 апартамента в Керамоти, Гърция разположени в самостоятелна сграда открита през м. септември 2009 г. и отстояща на около 50-60 метра в западна посока от първата, и също на толкова от плажа.

още »
Настаняване

Семеен хотел „Белвю апартмънтс” е разположен в живописното гръцко градче Керамоти, област Кавала, точно срещу остров Тасос.  Апартаменти Белвю в Керамоти, Гърция са изградени с умело подбрани материали и елегантен екстериор, което им придава автентичност, чар и неповторимост. Те са модерно обзаведени и предлагат настаняване сред спокойствие, комфорт и уют. Всичко това, съчетано с нашето гостоприемство и опита ни на хора, обиколили няколко пъти света, ще ви предложат апартаментите „Белвю” – малък комплекс от седемнайсет нови ,  просторни и много комфортни ваканционни апартаменти за отдаване под наем в Керамоти, Гърция. 

още »