Уникални плажове

Плажовете в Керамоти

Красивата и необятна плажна ивица от фин пясък, която обгражда малкото градче, е дълга почти 10 километра и широка 60-100 м. Има три урбанизирани плажа с шезлонги и чадъри, като за вход не се заплаща


Коко Бийч Керамоти

Керамоти плажове - Coco Beach

Най-близо до края на полуостровчето е "Коко бийч", който се е превърнал в средище за тийнейджъри с шумна и ритмична музика. Провеждат се турнири по бийч волей и бийч футбол. За да видите как изглежда, кликнете тук!

Паралия Бийч

Паралия Бийч

На Паралия Бийч в Керамоти се намира най-старият бийч-бар в района. Паралия Бийч  се намира се по средата между "Амос бийч” и „Коко бийч”. Съществува вече повече от 10 години. Има около 250 чадъра и няколкостотин шезлонга.

Плажната ивица е сравнително по-скромна и пренаселена, в сравнение със съседните плажове, но за сметка на това бийч-барът е голям и вечер се събират младежи на нещо като дискотека. През юли на този плаж се провежда голям турнир по бийч волей, на който присъствахиляди зрители (монтират се специални подвижни трибуни).

Амос Бийч

Плажовете в Керамоти

Амос Бийч е най-тихият и спокоен плаж в Керамоти. Намира се в най-новата и красива част на Керамоти, в непосредствена близост до ресторант "Сто Кима" (При вълните) и "Белвю апартмънтс". Има само стотина-двеста чадъра и няколкостотин шезлонга. Любимо място за по-улегнали туристи, които предпочитат спокойствоето и по-тихата и приятна музика. Плажът е превъзходен, а морето – плитко, чисто и спокойно, както навсякъде в Керамоти.