Ресторанти в Керамоти

Ресторантите, таверните в Керамоти Гърция, където можете да се храните на добри цени 

Само на петдесет метра от апартаменти Белвю се намира новооткритият, елегантен гурме ресторант "При вълните", в който освен тразиционна гъцка кухня, се сервират и изискани блюда средиземноморска и др. европейска кухня. Разположен до самия плаж , с обширни тераси, той предлага преференциални цени за гостите на "Белвю". 

За гостите на Белвю апартмънтс и вила Белвю вас е осигурена отстъпка от 10% в една от най-добрите рибни таверни на Керамоти "Гларос", в предпочитаната от много българи (заради приличната кухня, добрите цени и менюто на български език) таверна "При Братята" и в таверна "Акрополис" - при добродушния и усмихнат Агапиос, който е истински магьосник в кухнята и е пригатвял деликатеси дори за самия Хелмут Кол.

Отстъпки от 10% за гостите на "Белвю" предлагат и други заведения и магазини (минимаркет, рибарски и месарски магазин и др.), бийч и снек барове, сладкарница, кафенета и др. Новоткритото бюро за даване под наем на велосипеди, мотопеди и ATV-та  MotoRent iсъщо предлага 10% отстъпка за клиентите на "Белвю". За любителите на танците и нощния живот възможностите в Керамоти не са много. 

В елегантната дискотека "Егеон" (която през деня работи като кафе-бар) - разположена на самия бряг на морето също ще получите 10% отстъпка.