Ресторанти в Керамоти

Ресторанти в Керамоти

Ресторанти и таверни в Керамоти Гърция, които си заслужава да посетите: 

Само на петдесет метра от "Белвю апартмънтс", на самия вход на "Амос бийч", се намира  елегантният ресторант "При вълните". Разположен до самия плаж, ресторантът разполага с обширна тераса и предлага преференциални цени за гостите на "Белвю". В него освен традиционна гръцка кухня, се сервират и доста български блюда, като обедното меню съперничи по цени на ресторантите в България. За любителите на по-изисканите блюда се предлага и средиземноморска и друга европейска кухня.

За гостите на "Белвю апартмънтс"  е осигурена отстъпка от 10% в една от най-добрите рибни таверни на Керамоти "Гларос", както и в предпочитаните от много българи (заради приличната кухня, добрите цени и менюто на български език) таверна "При Братята" и в прочутата таверна "Акрополис" - при добродушния и усмихнат Агапиос, който е истински магьосник в кухнята и е пригатвял деликатеси дори за самия Хелмут Кол.

За любителите на танците и нощния живот възможностите в Керамоти не са много,  но на самия бряг на морето е разположена елегантната дискотека "Егеон" (която през деня работи като кафе-бар). В нея също гостите на "Белвю апартмънтс" получават 10% отстъпка.