Белвю - български хотел в Керамоти

Ресторанти и таверни в Керамоти

Ресторанти в Керамоти

Ресторанти и таверни в Керамоти Гърция, които си заслужава да посетите: 

 

 Само на 50 метра от "Белвю апартмънтс", до самия плаж "Амос бийч", се намира елегантният ресторант "При вълните", експлоатиран от изцяло български екип - известни софийски ресторантьори, до скоро управлявали елитните столични ресторанти "Енотеката" и "Уно". Ресторантът разполага с обширна тераса и предлага преференциални цени за гостите на "Белвю". В него, освен традиционна гръцка кухня, се сервират и доста български гозби, като обедното меню съперничи по цени на ресторантите в България. За любителите на по-изисканите блюда се предлага и средиземноморска и друга европейска кухня.

 

За гостите на "Белвю апартмънтс" е осигурена отстъпка от 10% в една от най-добрите рибни таверни на Керамоти - "Гларос", както и в предпочитаните от много българи (заради приличната кухня, добрите цени и менюто на български език) таверна - "При Братята" и в прочутата таверна "Акрополис" - при добродушния и усмихнат Агапиос, който е истински магьосник в кухнята и е приготвял деликатеси дори за самия Хелмут Кол.

 

За любителите на танците и нощния живот възможностите в Керамоти не са много, но на самия бряг на морето е разположена елегантната дискотека "Егеон" (която през деня работи като кафе-бар). В нея гостите на "Белвю апартмънтс" също получават 10% отстъпка.

 Уеб дизайн, изработка, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт

Белвю - български хотел в Керамоти

Attention!
www.holidaysinkeramoti.com
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на МаксофтНачало /  / Ресторанти в Керамоти